Tæt på naturskønne arealer og
eksklusivt livsnyderi

Det nye boligområde Magdalene Parken har en optimal placering i Vedbæk og ligger
i parklignende omgivelser, der skaber en eftertragtet kombination af byliv og natur. Her har man
mulighed for at skabe sig et hjem med det bedste fra begge verdener.

Ønsker man at bo i naturskønne omgivelser tæt på København og Øresund, med et enestående nærmiljø, historisk islæt og utallige muligheder, er Magdalene Parken i Vedbæk et oplagt valg.
Vi glæder os til at vise boligerne frem og til at byde nye lejere velkommen.

Målet har fra starten været at skabe boliger med en særlig sjæl, en tydelig karakter og en brugbarhed for familier, der ønsker en eksklusiv boligoplevelse i kombination med naturens bedste sider og muligheder.

Kompromisløs arkitektur og harmoni

Med fokus på kvalitet, holdbarhed og funktionalitet.

I Magdalene Parken er de nøje udvalgte materialer en medspiller i forhold til boligernes og områdets fortælling og fremtoning, så der skabes unikke stilmæssige oplevelser for de nye familier.
De forskellige materialer understøtter ikke blot de eksisterende bygningers historie, men skaber samtidig en helt ny.

I designlinjen og de arkitektoniske overvejelser er der fokus på kvalitet, holdbarhed og harmoni. Ikke mindst er der lagt vægt på æstetiske udtryk og livsnære beboelser, som danner rammer for leverum, ude og inde, som føles rigtige at leve i. Derfor er der brugt holdbare og bæredygtige materialer, lagt vægt på vinduer og lysindfald samt skabt kombinationer af funktionelt og smukt interiør i forbindelse med køkkener og bad.